Menú Cerrar

Estudi biomecànic

Anàlisi biomecànic de la marxa en estàtica i dinàmica.

L’estudi biomecànic de la marxa permet la captació de la trepitjada plantar d’una persona, en forma estàtica o dinàmica, amb plantilles, calçat o descalç, mitjançant més de 7.000 sensors captatius que donen com resultat punts de pressió, obtinguts a partir d’una plataforma de forces.

La valoració de la trepitjada sobre els sensors, permet apreciar el comportament de la petjada plantar en dinàmica i estàtica, aplicant els nostres coneixements biomecànics per poder aconseguir el diagnòstic en cada situació i cada pacient.

També ens permet prevenir l’aparició de futures lesions musculars i/o osteoarticulars.

Gràcies a aquesta tecnologia, podrem quantificar la pressió exercida en cada punt del peu i diagnosticar amb exactitud la patologia que fa que la persona camini malament o senti dolor: dolor de peus de forma contínua, marxa amb dificultat, inestabilitat, etc..

Aquest estudi acompanyat de:

• Exploració articular i muscular…
• Anàlisi dinàmica mitjançant filmació en alta velocitat per detectar anomalies que són impossibles de veure per a l’ull humà a temps real.

A partir dels resultats, valorem la necessitat de realitzar un tractament personalitzat mitjançant la fabricació a mesura de plantilles, exercicis de potenciació, estiraments, etc.